Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Lykke Appelon Ilkjær, sopran og Ulrik Spang-Hanssen, orgel

OKT
16

Koncert med Lykke Appelon Ilkjær, sopran og Ulrik Spang-Hanssen, orgel


Søndag d. 16. oktober 2022, kl. 15:00
Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C
Fri entré
Koncert med  Lykke Appelon Ilkjær, sopran og Ulrik Spang-Hanssen, orgel

Koncert med Lykke Appelon Ilkjær, sopran, og Ulrik Spang-Hanssen, orgel

Om Lykke Appelon Ilkjær
Sopranen, Lykke Appelon Ilkjær, debuterer i februar 2023 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos Henriette Bonde-Hansen.

Lykke har optrådt som solist ved en række operakoncerter på bl.a. Den Fynske Opera og i oratorier og kantater af bl.a. Bach, Pergolesi, Mendelsohn, Händel og Mozart. Lykke er første sopran på assistentlisten i operakoret på Det Kongelige Teater og Den Jyske Opera og første sopran i SAGA Vokalensemble, der består af to sopraner og to alter. 

Om Ulrik Spang-Hanssen
Spang-Hanssen er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hos tidligere domorganist Anders Riber og debuterede fra solistklassen i 1981. Siden har han studeret videre i Paris og Amsterdam. Han har spillet talrige koncerter i hele Europa og i USA, både som solist og akkompagnatør, og indspillet flere end 35 cd’er i eget navn.

Spang-Hanssen var i en årrække organist ved Vor Frue Kirke i Assens kombineret med lærerstilling ved konservatorierne i Odense og Århus. Siden 2005 har han koncentreret sig om lærer- og solistarbejdet i form at et professorat ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Udover sine aktiviteter som klassisk organist er Ulrik Spang-Hanssen også en velkendt og særdeles aktiv jazzmusiker på instrumenterne klaver og hammondorgel, og i denne egenskab har han spillet sammen med adskillige førende musikere på feltet og medvirket på flere cd indspilninger.

Om koncerten
På programmet er værker af bl.a. Josef Gabriel Rheinberger, Niels W. Gade, Antonio Vivaldi og Gustav Mahler

Der er fri entre. Døren åbner kl. 14.30.