Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

metamorf - lyd- og videoinstallation i Vor Frue Kirke

AUG
27

metamorf - lyd- og videoinstallation i Vor Frue Kirke


Søndag d. 27. august 2023 (hele dagen)
Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C
Fri entré
metamorf - lyd- og videoinstallation i Vor Frue Kirke

metamorf - lyd- og videoinstallation i Vor Frue Kirke

Anden del af metamorf - et triptykon om den dybe tid, stenen og mennesket

Lyd- og videoinstallationen metamorf er et audiovisuelt urværk, skabt af komponisten Lil Lacy og billedkunstneren Magnus Pind.

Video kan ses både inde i kirken i sideskibet og udvendigt langs kirkemuren og afspilles dagligt i perioden fra kl. 10.00-22.00.

Fri entre - indendørs kun i kirkens åbningstid.

Lyd- og videoinstallationen metamorf er et audiovisuelt urværk, der undersøger vores forbundethed til verden og den dybe geologiske tid via metamorfose: transformationen af materialer, mennesker og ritualer over tid - det ydre såvel som det indre.

Som en parafrase over Vor Frue Kirkes karakteristiske våbenskjoldsfrise består det visuelle værk af en lang videoskærm, der løber langs kirkens sydlige mur, både indvendigt og udvendigt i sideskibet.

Lyd- og videoinstallationen undersøger kirkens rum og arkitektur, stenen og mennesket over tid. Gennem dagen afspilles lyd til videoværket, hvor også byens almindelige lyde anses for at være en del af værket.

Fri entre indendørs i kirkens åbningstid, udendørs i dag- og aftentimerne. Vær opmærksom på, at kirken kan være lukket pga. kirkelige handlinger.


Projektet har modtaget støtte fra
Aarhus Stiftsråd