×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 3. marts 2021, kl. 17:00

Mange synger med på Fællessang i tv fredag aften. Lokalt arrangerer Sangkraft Aarhus  online fællessang, hvor man synger med hjemmefra og samtidigt ser de andre, der synger med. Det er på onsdag d. 3/3 kl. 17-17.45 

De traditionelle Sangkraft Synger arrangementer i Vor Frue Kirke holder pause for tiden, men der er stadig brug for at synge sammen. Et andet vigtigt element er mødet med nogle af de mange dygtige unge korsangere vi har i Aarhus. Oprindeligt havde Sangkraft Aarhus inviteret Aarhus Pigekor til at være værter for dette arrangement, og det er de stadig i denne online version. Midtvejs i programmet kan man nemlig møde flere af korets medlemmer, der fortæller om korets virke og viser videoeksempler.

Sangkraft Aarhus’ leder, Christina Holm Dahl, synger for på fællessangene, der er udvalgt sammen med Aarhus Pigekors leder, Helle Høyer Vedel.

Arrangementet finder sted på platformen Zoom. Man kan ikke høre de andre medsyngende, kun den, som synger for. Til gengæld kan man se alle og få lidt af fornemmelsen af, at rigtig mange synger sammen. Normalt har Sangkraft Synger samlet op til 300 deltagere i Vor Frue Kirke. På Zoom er der plads til endnu flere.

 Det er gratis at deltage Klik på dette link for at deltage https://zoom.us/j/99541504658?pwd=ejlPNDl3T0NNWkVmRTFmQXdlUEZwUT09 på onsdag. Arrangementet findes også på www.sangkraftaarhus.dk under Begivenheder.

Arrangementet er støttet af Aarhus Kommunes Musikpulje.

Sangkraft Synger - ONLINE