×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 20. december 2020, kl. 15:00

Clemens Knejterne består af ca. 30 unge mænd i alderen 16-22. Koret er kendetegnet ved at være omstillingsparat og fleksibelt og skræddersyr derfor en optræden til et hvilket som helst arrangement. De har sunget koncerter i Aarhus Domkirke, underholdt til sølvbryllupper og fødselsdage, medvirket i fjernsynet ved både DR’s sportsgalla “Sport 2018” og “Sang fra højskolesangbogen” på DR K, samt overrasket folk på gaden med a capella sang.

Clemens Knejterne ledes af Alexander Damsgaard. Alexander er en ung dirigent- og komponistspire, der allerede fra barnsben udviste stort talent og kreativitet. Udover at Alexander selvfølgelig selv synger med i koret, er han også hjernen bag størstedelen Clemens Knejternes mange unikke arrangementer af både moderne popsange og klassiske salmer og sange. 

Det helt unikke ved Clemens Knejterne er nemlig, at alle deres arrangementer er skrevet af knejterne selv og bærer et helt unikt “knejtet” præg. Clemens Knejterne er dermed garant for charme, højt humør og skønne korarrangementer, der ikke findes andre steder.

Billetpris: 75 kr.

Billetter sælges via linket her.

AFLYST. Koncert med Clemens Knejterne
Sted Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus C