Drop in-bryllup

LØRDAG 8. JUNI KL. 12-15 åbner Vor Frue Kirke dørene til en festlig eftermiddag med drop in-bryllup og inviterer alle, der har lyst til at blive gift, til bryllupsfest. 

Vielserne foregår i Vor Frue Kirke, Klosterkirken og Skt. Nikolai Kryptkirke, der alle ligger i samme bygningskompleks på Frue Kirkeplads 3 i hjertet af Aarhus. Organisterne fylder rummene med stille musik.  

Efter vielserne byder menighedsrådet alle nygifte par på lidt sødt og et glas.

 

Sådan fungerer det 
Forberedelser

Betingelserne for at blive gift denne dag er følgende:

1) mindst én af jer skal være medlem af folkekirken

2) I skal medbringe gyldig prøvelsesattest (kun gyldig i 4 måneder). Denne bestilles på borger.dk, hvor I udfylder og signerer en ægteskabserklæring OBS senest torsdag 7. juni kl. 12.


Husk at notere "Drop in-bryllup i Vor Frue Kirke" i bemærkningsfeltet. Når ægteskabserklæringen er godkendt, får I godkendelsen tilsendt i jeres e-boks i form af en prøvelsesattest. Prøvelsesattesten er dokumentationen for, at I opfylder betingelserne i ægteskabsloven. Har I ikke adgang til printer, kan I videresende den til vorfrue.sognaarhus@km.dk.

 

På selve dagen 

Når I ankommer til Vor Frue Kirke, står præster, kirkens personale og frivillige klar til at sørge for alt det praktiske. Hvis I kommer uden følge, stiller kirken vidner til rådighed til jeres vielse.

 

Alle par er velkomne! Der gælder ingen tilknytningskrav denne dag.

Næste arrangement i Vor Frue Kirke